Radio Martin - Zabavni radio

Radio Martin jedna je od najslu╣anijih radio postaja u Zagrebu i ZagrebaŔkoj żupaniji. Program se emitira 24 sata dnevno na 90,3 i 101,8 MHz.

Osnovu programa Ŕine domaŠa i strana popularna glazba isprepletene sa informativnim programom. NajsluÜaniji, veŠernji i noŠni program sastoji se od specijaliziranih glazbenih emisija od kojih izdvajamo top liste, DJ Time i DomaŠe je domaŠe.

 
radio martin
Radio Martin - Emisije

Dance Top Lista

Subota 21:00 - 22:00 Ivan Pavlini├Ž - D.J. Hot J

 

Top lista ima deset glazbenih brojeva za koje slu┬╣atelji glasuju u vrijeme trajanja iste putem telefona, ali i putem chata kao i na web stranici.

Top lista kao i emisija DJ Time prva je interaktivna emisija u Hrvatskoj koja se moze slu┬╣ati, te slu┬╣atelji mogu aktivno u realnom vremenu glasovati te raspravljati o takvoj vrsti glazbe na posebnom chatu kojem se pristupa sa web stranice radia u vrijeme trajanja top liste. Posjetitlji su vecinom iz Hrvatske, no biljezimo ceste posjete iz Kanade, Njemacke, Amerike kao i ostalih djelova svijeta.
Plesna top lista je prva top lista u Hrvatskoj koja se prije par godina mogla gledati putem interneta, te je takav oblik interaktivnosti kasnije preuzet na par drugih Hrvatskih radio postaja.

 

Urednik top liste D.J. Hot J jedan je od najpoznatijih hrvatskih dj-a koji ima veliki krug poznastava sa stranim aktualnim dj-ima kao i sa vodecim stranim izdavackim kucama, sto samoj top listi osigurava premijerno pustanje singlova i uvijek najsvijeziju glazbu u Hrvatskom eteru vec par godina, koliko je plesna top lista i prisutna u hrvatskom eteru. Puno doma├Žih dj-a svoje setove orijentira prema plesnoj top listi radio Martina, a to dokazuje i suradnja sa portalom hrvatskog radio deejay-a, na kojem posjetitlji isto sudjeluju u glasovanju kao
i preslusavaju svih 10 singlova sto je za sada jos uvijek rijetkost u internet ponudi drugih top lista tj. radio postaja u Hrvatskoj. Vecina stranih web stranica kao referentu top listu sa najnovijom glazbom u Hrvatskoj upravo smatra plesnu top listu radio martina, dok cesti kontakti stranih izvodjaca kao i njihovih izdavackih kuca to samo i potvrdjuju.
Kratka (trajnje 60min), energicna te glazbeno poucna uvijek je zanimljiva slu┬╣ateljima sa podrucja cijele Hrvatske, ali i slusateljima cijelog svijeta koje vole najnoviju plesnu glazbu (slusanje putem web streaminga radia).

 

90.3 % singlova sa Dance liste kroz pola godine postaju hitovi u va┬╣im obli┬żnjim klubovima i na ostalim radio postajama!

Ako ┬żelite saznati kako zvu├Ęi budu├Žnost budite svake subote uz nas !

21.11.2017

DAB EMITIRANJE

Iako po├Ęetkom na┬╣eg emitiranja mali, radio Martin je uvijek rastao te pratio najnovije trendove vezane za emitiranje i produckiju programa. Danas s ponosom mo┬żemo objaviti da nas mo┬żete eksperimentalo slu┬╣ati putem digitalnih radio prijemnika na podru├Ęju velikog djela Hrvatske.

04.09.2017

┬ęIHTERICA

je osvje┬żena, a njoj mo┬żete prona├Ži termine svojih omiljenih emisija, kao i svoje najdra┬że voditelje. ┬«elimo Vam zabavno slu┬╣anje !

27.01.2017

STREAMING OD 0 DO 24

Va┬╣ radio mo┬żete slu┬╣ati putem mobilnih ure├░aja ili na va┬╣im ra├Ęunalima kao i media playerima. U slu├Ęaju bilo kakvih pitanja i problema, pokuda te pohvala koristite ovaj link90.3 & 101.8 LIVE STREAMING

Program użivo

SLUęAJTE NAS
użivo na internetu

Za slu╣anje vam je potreban "winamp"

live streaming

Trenutno u eteru:

Kontakt

Radio Martin

Bjelovarska 62
10360 Zagreb

+38512753666

+38512753777

info@radio-martin.hr

icq ID: 70537227

Marketing

tel: +38512753444

fax: +38512753235

info@radio-martin.hr

Download cjenika
 ::WORD::  ::PDF::

Design by 60nine
TiDo.net Internet Solutions